Citybox

Sevenstar Citybox

Witte druif op stam

2 min gelezen

Lees hier alles over de witte druif op stam van Tropic trees. Als je de afbeeldingen bekijkt dan zie je dat de witte druif op stam een bijzonder item is, als je de prijzen bekijkt zie je een vanaf prijs van twee tientjes. Hierdoor is de druif op stam binnen ieders bereik. Een druif gaat zeer lang mee, en zal door de jaren alleen maar mooier worden. Vooral de stam krijgt een doorleefd aanzien. Een druif is makkelijk te onderhouden en in principe winterhard. Het is van belang dat een druif op de goede plek staat, het moet daar warm zijn met veel zon.

Tropic trees heeft meer te koop

Naast de witte druif op stam heeft Tropic trees de vijg, olijf en citrus. Dit is online eenvoudig te bekijken, want bovenaan de site kun je selecteren. Daar is de navigatie, klik op vijg en je ziet de vijgenbomen. Het is mogelijk om een exotische boomgaard te maken. Naast de witte druif op stam nog een olijf- of citrus- of vijgenboom. Iedere boom heeft z’n charmes. Zo geeft de vijgenboom een zoete geur af, blijft de olijfboom het hele jaar door groen, terwijl de druif mooi met de seizoenen meegaat; fris groen in het voorjaar, donker in de zomer met trosjes druiven, en daarna prachtige herfstkleuren.

Tropic trees heeft een breed en diep assortiment

Tropic trees heeft niet alleen boompjes en struiken voor buiten. Als je binnen planten en overig bekijkt dan zie typische kamerplanten. Er zit een overlap in, en dat zijn de palmbomen. Er zijn palmbomen voor buiten, deze kunnen zelfs winterhard zijn, en voor binnen. De witte druif op stam is een leuke struik om mee te beginnen, het is voordelig en makkelijk, maar dankzij het brede en diepe assortiment van Tropic trees is de hele woning groen te maken. Bekijk de site, het zal je opvallen dat de prijzen laag zijn, en koop waar je plek voor hebt.