Citybox

Sevenstar Citybox

Trendy en moderne fiets

2 min gelezen
Bakfiets

Een bakfiets doet al snel denken aan een fiets met een houten bak, niet heel comfortabel om mee de weg op te gaan. Het rijdt meestal zwaar, over de wendbaarheid in het verkeer maar niet te spreken. Maar de Dolly bakfiets heeft hier een nieuwe dimensie aan gegeven, een moderne trendy fiets met een dubbelwandige kunststof bak. Ook is de fiets erg wendbaar in het verkeer, hij fietst comfortabel en licht. Eenvoudig ga je door het verkeer heen, zonder zwaar te hoeven trappen en bochten die je niet kunt nemen. Met Dolly wordt een bakfiets weer leuk.

Bakfiets

Bepaal zelf het uiterlijk van de fiets

Bij Dolly laten we de koper van de bakfiets zelf bepalen hoe deze eruit moet komen te zien. Kleur van de bak en het frame van de fiets mag je als koper zelf bepalen, welke flitsende combinatie je ook wilt. Maar ook aan de veiligheid van de bakfiets is gedacht, de bestuurder heeft een breed stuur om comfortabel te kunnen fietsen en te sturen. Hydraulische remmen om altijd onder elke omstandigheid snel stil te staan. Maar ook de ruimte tussen het stuur en het zadel is extra ruim gehouden om comfortabel op en af te kunnen stappen.

Bakfiets

Met de bakfiets van Dolly kun je veilig je kinderen naar school brengen of gewoon een ritje maken in je vrije tijd. De kinderen zitten op een bankje die is gemonteerd in de bak, de dikke wanden van de bak beschermen je kinderen. Maar ook om materialen weg te brengen of te halen de fiets geschikt. De fiets is niet alleen trendy, maar ook nog eens zeer functioneel.