Citybox

Sevenstar Citybox

E-bike, leasen of kopen

2 min gelezen

Het is niet voor iedereen weggelegd om meteen een e-bike te kopen. Echter is er voor die mensen die niet eerst willen sparen de mogelijkheid om er eentje te leasen in plaats van te kopen. Zo kan je veel gemakkelijker een e-bike aanschaffen en hoef je niet eerst te wachten. Handig wanneer je zo snel mogelijk een goede elektrische fiets nodig hebt.

Het leasen van een e-bike

Leasen bij Fast & Furious Scooters gaat vrij gemakkelijk. Dit houdt in dat je de e-bike koopt op afbetaling. Hierdoor krijg je de mogelijkheid in termijnen te betalen in plaats van dat je het bedrag in één keer op moet hoesten. Je kan zelf bepalen in hoeveel termijnen je de e-bike wil afbetalen. Hierbij heb je keuze tussen 12, 24, 48, 60 en 72 termijnen. Dit betekent dat je al vanaf 20 euro per maand een elektrische fiets kan kopen.

Diversiteit

Wanneer je een e-bike koopt, is het van groot belang alle keuzemogelijkheden die je hebt in kaart te brengen. Het is vooral van groot belang om erop te letten wat voor motor en accu de fiets heeft, maar er zijn nog veel meer opties die je dient af te wegen voor je een e-bike aanschaft. Er is namelijk een perfecte elektrische fiets voor iedereen. Zo heb je keuze tot gewone dames- of herenfietsen, driewielers, moederfietsen, seniorenfietsen, speed pedelecs, stadsfietsen en transportfietsen. Dat zijn er nogal wat. Alle modellen hebben voordelen die ingespeeld zijn op de verschillende wensen die je kunt hebben. Daarnaast zijn er binnen al die typen fietsen ook nog verschillende merken. Koop dus zeker niet de eerste de beste fiets. Mocht je twijfelen over je keuze, dan kan je altijd contact opnemen met de werknemers van Fast & Furious Scooters.

Goedkoop en handig

Wanneer je de voordelen van een e-bike meeweegt, is het vervoersmiddel dus totaal niet duur en bovendien heel handig. Je kan immers veel makkelijker en sneller lange afstanden afleggen. Zelfs als je beperkingen of een minder goede conditie bent. Bovendien is fietsen ontzettend gezond. Je kan als voor iets meer dan 1000,- een e-bike kopen en hebt zelfs de optie maar 20 euro per maand te hoeven betalen om zo in termijnen je e-bike te betalen. Alle reden om er zo snel mogelijk eentje in huis te halen dus.