Citybox

Sevenstar Citybox

Ruim aanbod lichtkoepels bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist

2 min gelezen

In onze webshop Bouw-handel de lichtkoepel specialist tref je een ruim aanbod van lichtkoepels. Wij leveren lichtkoepels en onderdelen van verschillende materialen en in diverse samenstellingen. Al onze producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en erg scherp geprijsd.

Diverse modellen lichtkoepels

Een lichtkoepel zorgt voor veel licht in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. De koepel geeft zelfs meer daglicht dan een raam. Bouw-handel de lichtkoepel specialist levert diverse modellen lichtkoepels en onderdelen in verschillende materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor complete sets, losse dakkoepels en onderdelen. De sets bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige dakkoepel.

Losse lichtkoepel bestellen bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist?

Wilt u een losse lichtkoepel bestellen bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist? Dan heeft u de keuze uit een koepel van acrylaat of polyester. Deze losse lichtkoepels kunnen gecombineerd worden met dubbelwandig geïsoleerde dakopstanden. Bovendien zijn de dakkoepels verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals ronde koepels, koepels in bolvorm of piramidevorm. Nog meer lichtinval creëren? Kies dan voor een megatube.

Altijd de laagste prijsgarantie

Bouw-handel de lichtkoepel specialist levert lichtkoepels met een fabrieksgarantie van tien jaar. Alle koepels die wij leveren, zijn uitgebreid en onafhankelijk getest. Hierdoor heeft u dus de zekerheid dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Onze dakkoepels voldoen aan de geldende normen en eisen, zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist weet u dat u een dakkoepel bestelt van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Wij bieden onze klanten altijd de laagste prijsgarantie. Als u hetzelfde product ergens anders goedkoper vindt dan ontvangt u van ons een fijne korting.