Citybox

Sevenstar Citybox

Plak het zelf raamfolie voor thuis in de keuken!

2 min gelezen

Plak het zelf raamfolie is onwijs eenvoudig te monteren in je eigen woning? Of dat je er nou voor kiest om de voordeur te beplakken, of dat je de ramen in de keuken wenst te beschermen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is verkrijgbaar bij dit bedrijf. Zo kun je diverse soorten, maten en kleuren bestellen bij dit bedrijf. Zelf ben ik hier per toeval terecht gekomen. Dit nadat ik opzoek was naar luxaflex voor de ramen in de keuken. Steeds vaker begon ik namelijk te merken dat de mensen graag bij ons naar binnen kijken. Een keertje vind ik natuurlijk niet erg. Alleen als het door iedereen gedaan wordt, dan baal je behoorlijk.

Plak het zelf raamfolie

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik per toeval terecht op de website van Plakhetzelf.nl. Op deze website kun je raamfolie bestellen om dit vervolgens te plakken. Hierdoor is het niet meer mogelijk om naar binnen te kijken en daar was ik precies naar op zoek! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op deze website een bestelling te gaan plaatsen.

Plak het zelf raamfolie snel geleverd

Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Ik moet echt zeggen dat het onwijs snel geleverd werd! Nu nog een geschikte dag zien te vinden zodat ik het kan gaan plakken op de ramen. Natuurlijk kon ik niet meer wachten en ben ik het meteen gaan plakken op de ramen. Dankzij de handige stappenplan die ik erbij kreeg was het zo gelukt. Nu ben ik er zeer tevreden over. Dit omdat de mensen niet meer bij ons naar binnen kunnen kijken. Zelf kan ik ook niet meer naar buiten kijken, echter geeft het mij nu erg veel rust. Ik kan gewoon heerlijk op de bank zitten zonder dat ik last heb van andere!