Citybox

Sevenstar Citybox

Lekker eten in Nijmegen doe je hier

2 min gelezen
Vleesgerecht

Lekker eten in Nijmegen, dat doe je bij Bistro Le Steak. Zelf kan ik dit beamen omdat ik hier al vaak heb gegeten en altijd meer dan tevreden ben over het heerlijke eten en de goede bediening. Daarom werd het nu maar eens tijd om deze aanrader te delen. Vandaar mijn reactie op deze blog. Dit adres heb ik gevonden op het internet door simpelweg, lekker eten in Nijmegen in te typen. Omdat dit bedrijf hoog staat aangeschreven binnen Google had ik direct al een goede indruk. Na het bekijken van de online menukaart liep mij het water al uit de mond. Daarom besloot ik om een afspraak te maken wat overigens snel een eenvoudig online is te regelen. Toen ik aankwam samen met mijn vriend, kregen wij direct een goede indruk door de prettige sfeer die in dit restaurant aanwezig is.  Tevens is de locatie ook erg mooi.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen en voor herhaling vatbaar

Omdat je bij Bistro Le Steak echt lekker kunt eten in Nijmegen is het beslist een aanrader om zelf eens op de website te kijken. Binnenkort heb ik een verjaardag en ik zal deze gaan vieren bij dit restaurant. Want zelfs voor feesten en partijen ben je hier aan het juiste adres. De accommodatie is erg sfeervol, de mensen die bedienen zijn erg vriendelijk. Maar het eten is werkelijk om je vingers bij op te eten. Daarom is dit adres niet alleen een aanrader om een keer te gaan eten? Dit is een adres om te onthouden omdat dit voor herhaling vatbaar is. 

Ik weet zeker dat wanneer je de menukaart ziet op de website, je begrijpt waarom ik zo enthousiast ben over dit restaurant. Misschien ben jij wel de volgende tevreden klant, dus daarom wens ik je bij deze vast eet smakelijk!

Dineren