Citybox

Sevenstar Citybox

Welk museum arrangement kan ik het best kiezen?

1 min gelezen

Welk museum arrangementen zijn er en wat houden ze in?

U kunt in het Musee Lalique kiezen voor verschillende arrangementen. U kunt namelijk kiezen voor het museum arrangement met een luxe lunch, dit houdt in dat u wordt ontvangen in een concertzaal. De bezoeker krijgt dat onder het genot van een prosecco een lezing over kunstobjecten die zijn gemaakt door Lalique. Vervolgens gaat u door naar de stijl salon waar u de luxe lunch kunt nuttigen om vervolgens door te gaan naar de tentoonstelling om hetgeen dat bij de lezing is verteld met eigen ogen te kunnen bekijken. Het 2e arrangement is het arrangement voor de tijdelijke tentoonstelling, er wordt eens per jaar een kunstenaar aan het licht gebracht die u kunt bewonderen er is dan een verschillend aanbod kunstwerken te zien. Dit museum arrangement is zeker de moeite waard

Mijn eigen ervaring

Ik heb zelf het arrangement met luxe lunch gekozen. De lezing bij binnenkomst was zeer interessant ik heb de volledige lezing aan de lippen gehangen van degene die deze lezing gaf en genoten van mijn heerlijke prosecco, toen wij vervolgens doorgingen naar de zaal om te lunchen was daar een uitgebreid luxe aanbod aan broodjes, beleg en smeersel voor op brood samen met een heerlijke wijn. Vervolgens heb ik de tentoonstelling van de heer Lalique mogen aanschouwen en samen met de lezing die ik ervoor had gehad was dit een geweldige ervaring. Ik zou dit museum arrangement zeker aanraden aan iedereen die is geïnteresseerd in kunst!