Citybox

Sevenstar Citybox

Volieregaas bestellen

1 min gelezen
Volieregaas

Makkelijk online volieregaas bestellen is mogelijk via de webshop van Kleinveeservice.nl. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende soorten gaas, echter om een vogelkooi te bouwen is er een keuze uit twee soorten. Beide zijn stevig genoeg en zeker goed te gebruiken om de vogels in de kooi te houden. Bovendien zijn deze merken twee of drie keer verzinkt en hierdoor is roesten uitgesloten.

Je moet er toch niet aan denken dat door slecht materiaal jouw vogels gevaar lopen. Denk bijvoorbeeld aan de katten die vaak buiten lopen. Er hoeft er maar ééntje rond te lopen die een oogje heeft voor de vogels. De gevolgen kunnen dan ernstig zijn.

Volieregaas

Stevig volieregaas koop je hier

Via de webshop van Kleinveeservice is het mogelijk om stevig gaas te kopen. Echter wordt dit alleen per rol verkocht. Op een rol zit 25 meter gaas en zijn een halve of een hele meter hoog. Genoeg om daar een mooie volière van te maken. Ook is er een verschil in de afmetingen van de mazen. Het is erg belangrijk dat deze niet te groot zijn, anders zie je straks jouw vogels voorbij vliegen.

Over het algemeen kan je bijzonder goed slagen op deze site om materiaal te kopen voor jouw beesten. Erg makkelijk en snel een bestelling plaatsen en deze thuis, of op een ander adres laten bezorgen.

Meer verhalen