Citybox

Sevenstar Citybox

Via SmokeSmarter een E-sigaret aanschaffen

1 min gelezen
E-sigaret

Online heb ik laatst een E-sigaret gekocht. Deze heb ik op de website van de SmokeSmarter gevonden. Het assortiment wat je op deze website kan vinden is extreem groot. Je hebt hier namelijk een keuze uit verschillende elektrische sigaretten, Verschillende vloeistoffen en accessoires. Zodra je bij de vloeistoffen gaat kijken zal jij je verbazen hoeveel soorten en smaken hier te vinden zijn. De allereerste keer toen ik op deze site terecht kwam heb ik met volle aandacht de verschillende liquids bekeken. Vooral die met de fruit smaken trokken mijn aandacht. Het idee om een banaan of een kokosnoot te roken waren best wel apart.

E-sigaret met kauwgom smaak

Het is geweldig lekker om met ene elektrische sigaret te kunnen roken. Hiermee kan je zelf een smaak bepalen en de hoeveelheid nicotine. Een geweldige manier om van het roken af te komen, of aanzienlijk minder te gaan roken. Elke liquid is met of zonder nicotine te verkrijgen en dat is wel zo prettig. Want op deze manier kan ik wel roken, maar niet de schadelijke nicotine binnen krijgen.

Mocht je vragen hebben over deze producten dan kan je hiervoor de klantenservice inschakelen. Ook is het mogelijk om online via de chat jouw vragen te stellen. Voordeel is dat je al deze producten online kan aanschaffen. Alles wat voor 21.00 uur is besteld wordt de volgende werkdag al geleverd. Bestelling boven de €20,- worden geheel gratis verzonden.