Citybox

Sevenstar Citybox

Uit eten in een luxe restaurant in Amsterdam

2 min gelezen

Amsterdam staat erom bekend een vrij dure stad te zijn. Dit is zeker het geval wanneer je een hapje en/of drankje wilt nuttigen in het centrum van onze hoofdstad. Bij het afrekenen schrik jij je vast en zeker een hoedje van het bedrag dat betaald moet worden. Wanneer jij een dagje weg gaat naar Amsterdam, moet je er dan ook altijd voor zorgen dat je een goedgevulde portemonnee hebt. Dit geldt ook zeker wanneer je uitgebreid uit eten gaat in Amsterdam. In dat geval kun je namelijk helemaal een forse rekening verwachten.

Restaurant Cornelis: luxe restaurant in Amsterdam

Heb jij wat te vieren? Of wil je gewoon eens luxueus uit eten samen met je partner? Dan wil je natuurlijk niet naar een goedkoop restaurant vlak buiten de stad. Nee, want in dat geval zoek je echt een luxe restaurant in Amsterdam. Restaurant Cornelis is in dat geval zeker een aanrader. Het eten is hier fors geprijsd, maar je krijgt wel een overheerlijke maaltijd voorgeschoteld. Het grootste deel van de menukaart van dit luxe restaurant in Amsterdam bestaat uit oer-Hollandse producten. Je vindt dit restaurant overigens in het centrum van Amsterdam, waardoor het betrekkelijk eenvoudig te bereiken is.

Hoe ziet de menukaart eruit?
Overweeg jij een hapje te eten bij dit luxe restaurant in Amsterdam? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd hoe de menukaart eruit ziet. Zoals gezegd bestaat het merendeel uit oer-Hollandse producten. Desondanks wisselt de samenstelling van de menukaart van dit luxe restaurant in Amsterdam regelmatig. Het menu is namelijk seizoensgebonden. In de zomer kun je hier dus andere gerechten eten dan in de winter. Natuurlijk vind je ook een aantal ‘vaste’ gerechten op de kaart, maar dat kan natuurlijk ook prima bij een luxe restaurant in Amsterdam.