Citybox

Sevenstar Citybox

Telefoon scherm reparatie bij FixPhone

2 min gelezen
Smartphone

Voor een telefoon scherm reparatie kun je terecht bij FixPhone in Apeldoorn. Helaas had ik dit zelf een tijdje geleden nodig toen mijn telefoon op de grond viel en er een flink barst in het scherm zat. Ontzettend zonde natuurlijk en hoewel een barst erg lelijk is, vond ik het vooral erg vervelend dat mijn touch screen daardoor ook een stuk minder goed werkte. Ik kon mijn telefoon niet meer goed gebruiken dus een reparatie was echt nodig.

Telefoon scherm reparatie

Telefoon scherm reparatie in Apeldoorn

En zo kwam ik terecht bij FixPhone voor mijn telefoon scherm reparatie. Ik heb namelijk rondgevraagd bij collega’s en vrienden of zij ervaringen hadden met een telefoonreparateur in Apeldoorn. De beste ervaringen had men dus met FixPhone. Goede service, duidelijke afspraken, geen verrassingen achteraf en garantie op de reparatie. Wat ik bovendien ook erg prettig vind, is dat ze gebruik maken van originele onderdelen. Ik vind de kwaliteit dan toch net wat beter.

Reparatie

Goede service

Ik besloot dus FixPhone even te bellen om een afspraak te maken. Gelukkig was dit niet nodig, ik kon gewoon een keer langskomen op een moment dat het mij goed uitkwam. Lekker flexibel dus. Toen ik kwam werd ik ook direct geholpen. Nu was voor mij natuurlijk wel duidelijk wat het probleem was, maar hij heeft mijn smartphone nog wel even goed nagekeken op eventuele andere schade. Toen duidelijk was, was er gerepareerd moest worden, werd ook de prijs afgesproken. Je weet dan dus precies wat je kunt verwachten. Mijn telefoon kon meteen gerepareerd worden en ik kon hier bovendien ook op wachten. Een reparatie duurt gemiddeld een minuut of 30 dus onder het genot van een kopje koffie of thee kun je prima even wachten. Je kunt in geval van nood zelfs nog even een leentoestel krijgen zodat je wel bereikbaar blijft of nog even een mailtje kunt versturen. Wat een service!