Citybox

Sevenstar Citybox

Telefoon grote toetsen gezocht voor mijn vader

2 min gelezen

Telefoon grote toetsen gezocht zodat mijn vader kan blijven bellen! Mijn vader heeft recent de 80 gepasseerd en dat was een groot feest. Alle familie en vrienden waren uitgenodigd en hebben wij een super dag gehad. Je kon oprecht zien dat mijn vader genoot van alle aandacht en cadeautjes. Echter merkte ik erna dat hij moeite had met het draaien van nummers op de telefoon. Al vaker draaide hij een verkeerd nummer en daar zitten die mensen niet op te wachten. Hierdoor heb ik aangeboden om voor hem een ander mobieltje te vinden zodat hij alsnog bereikbaar kan blijven.

De telefoon grote toetsen gevonden op het internet

Telefoon grote toetsen

Mijn vader vond dit een perfect idee. Zo kon hij alsnog zijn zoon blijven bellen en dat wilde hij graag doen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Worldwide Vision. Op deze website vind je trouwens wel meer handige hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat slechtziende en slechthorende actief blijven.

Leuk modelletje ook nog!

Hier zag ik inderdaad de telefoon met grote toetsen staan. Het leuke hiervan was dat ik het model van deze telefoon ook nog eens erg leuk vond. Zodoende heb ik ervoor gekozen om dit aan te schaffen voor mijn vader. In een mum van tijd had ik de bestelling ingevoerd en vervolgens gingen zij aan de slag om het te verzenden. De volgende dag had ik de bestelling al in ontvangst kunnen nemen. Deze snelheid is perfect en vanaf de levering kan mijn vader alsnog contact blijven houden via de telefoon.