Citybox

Sevenstar Citybox

Sporten met een personal trainer in Nijmegen

2 min gelezen
Coach

Sporten met een personal trainer in Nijmegen wordt steeds populairder. In eerste instantie vond ik dat onzin. Je kunt toch ook gewoon naar een sportschool? Waarom dat zoveel geld neertellen zodat iemand je op je vingers kunt kijken terwijl jij staat te zwoegen? Toch heel het sporten met een trainer een heleboel voordelen.

Personal trainer in Nijmegen

Een personal trainer in Nijmegen zorgt voor extra motivatie

Wanneer je traint met een personal trainer ben je extra gemotiveerd. Een coach die je aanmoedigt om net dat stapje extra te zetten. En dat terwijl je in een normale sportschool misschien allang was afgehaakt. Je haalt dus echt het uiterste uit je training. Bovendien is die training ook helemaal toegespitst op jouw doel en jouw conditie. Het is dus te doen maar wel uitdagend. Als je zelf aan de slag gaat dan loop je het risico om een te zware training te volgen die je niet kunt volhouden. Slecht voor je motivatie dus. Of je traint juist te licht waardoor het resultaat uitblijft, ook dat is niet bevorderlijk voor je motivatie. Door te sporten met een pt blijf je gemotiveerd. Zowel door de coaching als door het op maat gemaakte trainingsschema.

Sporten

Train effectief en behaal sneller resultaat

Doordat je echt heel gericht traint behaal je ook sneller resultaat. Dat is dus erg effectief maar het werkt ook goed voor je motivatie. Want zeg nou zelf, sporten is toch veel leuker wanneer je jouw doel kunt bereiken? Of je nu wilt afvallen, een marathon wilt lopen of juist meer spieren wilt kweken. Een personal trainer kan je hierin begeleiden.

Een personal trainer heeft dus veel voordelen. En bovendien valt het met die extra kosten ook best wel mee. Zeker als je het vergelijkt met een abonnement op de sportschool waar je maandelijks voor betaalt terwijl je nooit gaat sporten.