Citybox

Sevenstar Citybox

Een schakelkast buiten nodig

1 min gelezen

Sinds een tijdje zijn wij verhuisd naar een boerderij waar ik mijn kassen verder kan uitbreiden. Helaas merk ik de laatste tijd dat mijn stopperkast binnen niet bepaald sterk genoeg is om alles te dragen. Dit wil dan ook zeggen dat geregeld het stroom uitvalt, om dit te voorkomen was ik genoodzaakt een schakelkast buiten te vinden. Ik ging er eigenlijk niet vanuit het in de winkel te vinden waardoor ik meteen op het internet ben gaan zoeken. Al vrij snel terecht gekomen op de website van Growexpert waar ze deze kasten verkopen. Hiermee kon ik toch de zorg dragen voor het huis en ook mijn planten natuurlijk.logo

Mijn droom was dan ook om verder uit te breiden en door een schakelkast hiervoor te bestellen werd het ook mogelijk gemaakt. Door een groepenkast hiervoor aan te schaffen kon ik er gemakkelijk voor zorgen dat het stroom goed verdeeld wordt, ook beveiligd. Zit er niet op te wachten dat mijn planten kapot gaan omdat het stroom niet goed werkt in de kassen. Kortom, bij  Growexpert weet ik in ieder geval zeker dat ik hoogwaardig kwaliteit in huis haal.

Meer verhalen