Citybox

Sevenstar Citybox

Samsung reparatie Breda

1 min gelezen

Ik had een voorheen een erg oude Samsung die niet meer goed functioneerde. Ik besloot daarom om een nieuwe Samsung te kopen bij de Mediamarkt in Arnhem. Ik had een hoesje gekocht zodat mijn telefoon niet snel kapot zou vallen. Ook had een ik extra glas op mijn telefoon laten zetten zodat het scherm niet kapot zou kunnen gaan. Na een aantal weken heb ik mijn telefoon een aantal keer laten vallen. Het extra glas was kapot gegaan en ik wilde die volgende dag een nieuw glas kopen. Ik besloot daarom om het beschermglas voor een dag eraf te halen. Ik liet mijn telefoon jammer genoeg die dag nog wel een keer vallen waardoor mijn beeldscherm kapot was gegaan. Ik ging daarom op zoek naar Samsung reparatie Breda. Nadat ik een tijdje had gezocht op Samsung reparatie Breda kwam ik uit op de website van iPHoneApk.


Veel informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Het werd allemaal aangeboden tegen een erg aantrekkelijke prijs en het werd allemaal vakkundig gerepareerd door een ervaren monteur. Ik besloot daarom om mijn telefoon daar te laten maken. Mijn telefoon was erg snel gerepareerd en hij functioneerde weer zoals eerst.