Citybox

Sevenstar Citybox

Rozen bezorgen bij mijn vrouw voor onze trouwdag

2 min gelezen
Rozen bezorgen

Voor onze trouwdag wilde ik rozen bezorgen bij mijn vrouw. Voor elk jaar dat we getrouwd zijn een roos. Dit jaar was ik namelijk voor het eerst niet thuis op onze trouwdag. Ik moest voor mijn werk naar het buitenland dus ik kon zelf geen rozen voor haar kopen. Gelukkig kwam ik terecht bij boeketcadeau.nl. Hier kun je bloemen bestellen voor verschillende gelegenheden en ook voor rozen bezorgen ben je daar aan het juiste adres. 

Rozen bezorgen in verschillende kleuren

Rozen bezorgenBij boeketcadeau.nl hebben ze een groot assortiment aan rozen. Zo kun je kiezen voor rode rozen maar ook voor witte, roze, oranje en gele rozen. Er zijn ook verschillende combinaties mogelijk. Een boeket gemengde rozen of juist roze rozen gecombineerd met witte bloemen, of roze en rode rozen. Ook kun je het laten combineren met een zeepjes, hartjes of chocolade. Zeker rond Valentijnsdag zijn er verschillende combinaties mogelijk met rozen. Je kunt ook een rode roos in een geschenkdoos laten bezorgen of zelf het aantal rozen dat je wilt laten bezorgen bepalen.

De betekenis van rozen

Elke kleur roos heeft zijn eigen betekenis. Alle rozen staan voor liefde door de hartvormige blaadjes. Rode rozen staan voor romantiek en hartstocht, witte rozen voor puurheid en onschuld, roze rozen voor dankbaarheid en waardering, gele rozen voor energie en kracht en oranje rozen voor warmte en gezelligheid. Ik koos voor rode rozen en doordat ik een roos per huwelijksjaar wilde sturen, heb ik zelf het aantal bepaald.

Eenvoudig online bestellen

Rozen bezorgenAls je voor 12.00 uur besteld dan worden je bloemen nog dezelfde dag bezorgd. Je kunt ook zelf een bezorgdag uitkiezen. Je betaalt online met iDeal, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of Afterpay. Boeketcadeau zal vervolgende de rozen bezorgen op de afgesproken datum. Mijn vrouw was erg verrast met de rozen. Ook de kwaliteit was uitstekend, de rozen stonden nog steeds toen ik thuis kwam van mijn zakenreis.