Citybox

Sevenstar Citybox

Rijschool Berkel en Rodenrijs

2 min gelezen
Rijbewijs

Ik wilde al enkele jaren een roadtrip organiseren in het buitenland. Ik ben al aan het denken aan een roadtrip deze zomer. Ik ontbreek hiervoor enkel een belangrijk detail: een rijbewijs. Daarom werd het wel eens tijd om hieraan te starten. Daarom gin ik op zoek naar een rijschool in Berkel en Rodenrijs en kwam ik op deze manier dus in contact met deze rijschool.

Mijn ervaring met deze rijschool

Ik ga er niet over liegen natuurlijk, de lessen zijn een echte investering. Het is een dure aangelegenheid, maar ik moet wel zeggen dat deze rijschool zeker al een van de goedkopere is. Toch vond ik het de investering zeker en vast waard. Nu heb ik het gevoel da ik op een verantwoorde, veilige manier kan rijden met de wagen. Hierin werd ik goed ondersteund door de begeleiding. Deze heeft steeds tijdig ingegrepen wanneer ik iets fout deed. Ik heb er enorm veel van opgestoken. Ik merk bijvoorbeeld ook dat ik mijn ouders soms foute dingen zie doen, en dat ik dit ook benoem. Dus eigenlijk leren zij hier ook door bij en maak ik de openbare weg net ietsje veiliger voor iedereen. Zonder de begeleiding zou ik dit nooit gehaald hebben, dus je raadt het al wel:ik heb mijn examen afgelegd en na mijn examen was ik geslaagd! Ik was superblij, nu kan ik mijn roadtrip gaan inplannen. Mijn conclusie: ik ben zeer tevreden over deze rijschool in Berkel en Rodenrijs en vind deze dan ook een echte aanrader!

Rijbewijs