Citybox

Sevenstar Citybox

Payot

2 min gelezen

Voor iedere behoefte heeft Payot wel een specifiek product of een specifieke productlijn. Dat is wat het merk zo geliefd maakt onder haar vele gebruikers overal ter wereld. Neem bijvoorbeeld de Techni Liss productlijn. De producten uit deze collectie zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste technologische inzichten om jouw huid weer jong te maken. Ze hebben een drievoudige werking: 1) fijne lijntje en rimpels worden vervaagd, 2) diepe lijnen en rimpels worden verminderd, en 3) het ontstaan van de eerste tekenen van huidveroudering wordt voorkomen. Sinds 2018 is deze productlijn verbeterd en speelt het nog beter in op de behoeftes van je huid. De naam van de productlijn is veranderd naar Blue Techni Liss omdat het nu ook je huid beschermt tegen de schadelijke effecten van blauw licht. Huidveroudering kan deels voorkomen worden door de huid goed tegen blauw licht te beschermen. Dat is hoe de Payot Blue Techni Liss productlijn jouw huid jong en stralend maakt en houdt.

Maar wat is blauw licht nu precies? Blauw licht is het licht dat afkomstig is van digitale apparaten. Hierbij kan je denken aan je smartphone, computerscherm en televisie. Doordat we onze smartphone tegenwoordig zo vaak gebruiken en zo dicht bij ons hoofd houden, is dit de voornaamste bron van huidveroudering als gevolg van blauw licht. Er zijn verschillende dingen die je kan doen om je huid tegen dit schadelijke licht te beschermen. Gebruik bijvoorbeeld standaard een beschermlaagje met blauwlichtfilter op je smartphone of schakel blauw licht uit (dat kan door de nachtstand aan te zetten). Houdt ook je smartphone niet zo dichtbij je hoofd, een armlengte is al genoeg om schade van blauw licht te voorkomen. Het beste is natuurlijk om het werken met digitale apparaten zo veel mogelijk te beperken. Maar wij begrijpen dat dit niet altijd kan. Daarom is het verstandig om de juiste gezichtsverzorging te gebruiken om huidveroudering door blauw licht te voorkomen.

Payot Blue Techni Liss biedt dé perfecte gezichtsverzorging om ervoor te zorgen dat rimpels en andere ouderdomsverschijnselen zowel bestreden als voorkomen worden. De Payot Blue Techni Liss Jour vermindert rimpels en lijntjes en maakt de huid egaler. Daarbij vormt deze crème een beschermlaagje op je huid voor blauw licht. Voor de nacht is er de Renovateur Nuit. Dit is de perfecte nachtcrème die je huidcellen tot rust laat komen. Cel vernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt weer egaal. De Payot Techni Liss Regard zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen optimaal wordt verzorgd en de Payot Techni Liss Concentre stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur in je huid, zodat cellen worden versterkt en rimpels worden verminderd. Ontdek het gehele Payot Blue Techni Liss assortiment en bescherm je huid tegen blauw licht.