Citybox

Sevenstar Citybox

Leuke verjaardag man muziek

1 min gelezen
verjaardag man muziek

Voor een verjaardag man muziek inhuren is mogelijk via Evenses. Dit entertainment bureau heeft heel veel in hun assortiment staan en daar zal zeker een artiest voor een geslaagd feest tussen staan. Niet alleen artiesten zijn hier te huren, ook diverse acts en zelfs een dj staat tussen het geweldige assortiment.

Ben jij ook op zoek naar een artiest of een optreden van een bepaalde clown of goochelaar, bekijk dan het assortiment op deze site. Hier staan zoveel diverse mogelijkheden, dat het maken van een juiste keuze best wel lastig kan zijn.

Voor de verjaardag van mijn man, leuke muziek inhuren

Elk jaar verras ik mijn man met iets leuks voor zijn geboortedag. Dit jaar was het een heel ander verhaal, omdat hij 50 werd. Dit wilde ik niet met een klein feestje voorbij laten gaan en daarom heb ik het groots aangepakt. Als eerst heb ik een leuke zaal gehuurd en veel mensen uitgenodigd om te komen. Want 50 jaar is een hele mijlpaal en die laat ik niet zomaar voorbij gaan.

Samen met mijn kinderen hebben wij via de website van Evenses gezocht naar de vele mogelijkheden. Als eerste moest er de hele avond goede muziek gedraaid worden en daarvoor hebben wij een dj ingehuurd. Om dit spektakel helemaal af te maken hebben wij een bekende Nederlandse zanger ingehuurd. Het feest was grandioos en dat hebben wij mede te danken aan het entertainment bureau Evenses.