Citybox

Sevenstar Citybox

Ken jij de private label parfum?

1 min gelezen

Voor enkele weken terug kwam ik de private label parfum tegen. Als eerste had ik nooit geweten dat dit bestond. Pas op het moment dat wij ons hierin zijn gaan verdiepen merkte ik het verschil. Qua de prijs scheelt het enorm met wat ik elders had gezien. Niet te vergeten het feit dat ik met deze parfum ook meer producten in ons assortiment kon opnemen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om alle informatie die ik op de website van Cosmetize kon vinden door te lezen. Uiteindelijk was het voor mij wel duidelijk genoeg dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. Zo heb ik ervoor gekozen om telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf. Tijdens het gesprek kon ik eenvoudig en snel bespreken en aanhoren wat er allemaal mogelijk is.

De private label parfum ontwikkelen

Vanaf een oplage van 1500 stuks kun je er al voor kiezen om het zelf te ontwikkelen. Hoe gaaf zou het zijn als je eigen “geur” wordt verkocht en hier ook mensen voor terug komen? Dit trok zo onwijs mijn interesse waardoor ik wederom contact heb opgenomen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker wist precies waarvoor ik dit wilde doen en hielp mij ontzettend goed. Al snel was het voor mij duidelijk hoe dat de werkwijze was. Ook in de prijs scheelde het enorm met wat ik elders had gezien.