Citybox

Sevenstar Citybox

Heerlijke warme schapen sloffen

1 min gelezen
schapen sloffen

De winterdag staat weer voor de deur en dat is soms al goed te voelen. Het wordt buiten een stuk kouder en vaak ben je dan weer blij om lekker warm binnen te zijn. Maar hoe reageren jouw voeten op de temperatuurwisselingen? Loop je thuis graag op sokken rond? Voor je voeten is het van belang dat de doorbloeding goed blijft om het warm te krijgen.

Gelukkig kun je daar zelf ook invloed op uitoefenen met de schapen sloffen. Je hebt een ruim aanbod als het over deze sloffen gaat. Je hebt sloffen met een harde en zachte zool en er zijn verschillende modellen beschikbaar, voor volwassenen, maar ook voor kinderen!

schapen sloffen

Welke schapen sloffen kies jij?

De laatste jaren zijn de schapen sloffen erg populair en hoe komt dat? Omdat ze zo lekker warm zijn! De sloffen worden namelijk gemaakt van de huid van de schapen. De sloffen hebben een leren buitenkant en schapenvacht aan de binnenkant. Het is een natuurproduct en het ademt, maar het isoleert ook en het is duurzaam.

Alles komt je voeten dus ten goede! Iedereen kan zijn of haar eigen sloffen uitkiezen, want je hebt ze in diverse maten, met of zonder klittenband, een instap of hoge slof, alles kan! Dames, heren en kinderen kunnen de hele winter weer volop genieten van de warmte van de schapen sloffen. Het is daarom verstandig om het uitgebreide aanbod te bekijken en om ze dan snel te bestellen.