Citybox

Sevenstar Citybox

De glijmiddel waar jij naar op zoek bent!

1 min gelezen

Weet jij welke soort glijmiddel je moet kopen voor de perfecte ervaring? Om een extra fijne wending aan seks te geven raad ik aan glijmiddel te gebruiken. Het kan voor minder droogheid zorgen bij de schaamstreken en werkt stimulerend. Vrouwen maken vanuit zichzelf al vaak een soort glijmiddel aan, vaak door seksuele stimulering. Hierdoor wordt de vagina vochtig en is het makkelijker om seksuele handelingen uit te voeren. Dit is helaas niet altijd het geval. Door stress of bepaalde ziekten kan het zijn dat een vrouw hier niet op reageert. Glijmiddel is een goede oplossing hiervoor, net als bij anale seks.

Er zijn verschillende soorten glijmiddel te verkrijgen. De ene variant is op waterbasis en de andere op siliconenbasis. Het gebruik van de verschillende varianten verschilt. De waterbasis variant is goed te gebruiken met latex condoom, helpt bij vaginale droogheid en droogt sneller op dan de variant op siliconenbasis. De siliconenbasis variant gaat dus langer mee, is geschikt voor anaal gebruik, voelt zachter aan en is zeer geschikt voor massages.

Wees dus goed op je hoede welke variant je koop voor het juiste gebruik. Verschillende apotheken en drogisterijen verkopen glijmiddelen. Mocht je daar meer informatie over willen zou ik je aanraden het aan een medewerker te vragen.