Citybox

Sevenstar Citybox

Bezoek ook het Abel Klimbos!

2 min gelezen

Heb jij al wel eens gehoord van Abel Klimbos? Hier kun je onbezorgd genieten en onwijs veel plezier beleven. Bovendien is het al mogelijk om vanaf vier jaar hier te kunnen klauteren. Zoek jij een uitje voor vrienden, familie of wellicht jouw collega’s? Wil jij aan iedereen laten zien van jouw kunnen in de touwen? Neem dan snel een kijkje op de website van Abel! Hier is het mogelijk om een perfecte dagje uit te organiseren. Bovendien zijn de kosten om het te realiseren erg aantrekkelijk. Kortom, jouw dagje weg begint ook echt bij dit bedrijf!

Klimbos voor jong én oud!

Wil jij jouw opa graag eens laten zien van jouw kunnen in de touwen? Of vindt jij het belangrijk om te winnen van jouw collega’s? Boek dan snel een arrangement bij dit bedrijf. Overigens kun je er ook voor kiezen om het compleet te maken met een diner aan het einde van de dag.

Puppy parcours volgen!

Uiteraard wordt er gedacht om zowel jong als oud te entertainen. Hiervoor kunnen de kleintjes onder ons ervoor kiezen om een puppy parcours te volgen. Dit is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar oud. Zij kunnen dan ook aan hun vader en moeder laten zien hoe dat zij de koning ter rijk zijn!

Onze zoon vindt het in ieder geval geweldig om zich te manoeuvreren over het parcours heen. Lekker klimmen in de bomen en de kunsten laten zien. Aan het einde van de dag ligt hij dan ook altijd heerlijk te slapen!