Citybox

Sevenstar Citybox

Belang van werkkleding in de stad

2 min gelezen

Het dragen van werkkleding of bedrijfskleding wordt steeds belangrijker en vooral in de stad waar er sprake is van een drukke omgeving. De belangrijkste reden waarom het dragen van de juiste werkkleding zo belangrijk is, is voor de veiligheid en/of bescherming. Daarnaast is het voor een bedrijf belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de juiste werkkleding, zo kan goede werkkleding die past bij de werkomstandigheden een bijdrage leveren aan het verlagen van het ziekteverzuim. Zo bestaat het assortiment van Tricorpstore met Tricorp werkkleding uit verschillende merken werkkleding die samen één doel hebben; het beperken van risico’s en gevaren die een bepaald werkomgeving met zich meebrengt. 

Professionaliteit

Naast dat het dragen van de juiste werkkleding zorgt voor veiligheid, heeft het dragen van werkkleding ook een professionele uitstraling. Een uniform of werkkleding laat zien dat een bedrijf nadenkt over de kleding die zij meegeven aan de werknemers en dat oogt professioneel. Uitstraling, comfortabel en veiligheid zijn aspecten waar een werkgever naar streeft als het gaat om de werkkleding die de werknemers dragen tijdens het werk. Bedrijfskleding vormt een eenheid onder de werknemers van een bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling om het bedrijf te representeren.

Naamsbekendheid

Elk bedrijf wilt zoveel mogelijk naamsbekendheid creëren. Uiteraard is de functionaliteit van werkkleding het allerbelangrijkste, maar de uitstraling van werkkleding mag ook zeker niet vergeten worden! Een van de meest voorkomende manieren om de naamsbekendheid van een bedrijf te promoten is door het logo op de werkkleding te laten bedrukken. Op Tricorp werkkleding is dit goed mogelijk. Het bedrukken van werkkleding met een bedrijfslogo, slogan of persoonlijke bedrukking heeft een positief effect als het gaat om de merkbekendheid of de naamsbekendheid van een bedrijf. En al helemaal in de stad, waar het druk is en veel mensen hoogstwaarschijnlijk de logo’s zullen zien.