Citybox

Sevenstar Citybox

Een geweldige stilte retraite ‘Voedsel voor de ziel’

1 min gelezen
voedsel voor de ziel

Tijdens de stilte retraite ‘Voedsel voor de ziel’, wat overigens 4 dagen duurt, wordt er gewerkt met stilte, meditatie, waarnemen en oefeningen in aandacht. Joke Litjens organiseert dit soort bijeenkomsten en is zij begonnen met haar eigen bedrijf, werkplaats voor de ziel. Zij wil mensen trainen en coachen om zo weer op eigen benen door het leven te kunnen gaan. Maar daarvoor is het wel de bedoeling dat deze mensen leren om weer op hun eigen krachten te vertrouwen en daar is heel veel oefening voor nodig. Door Pelgrimsreizen te organiseren heeft zij al veel mensen kunnen helpen. voedsel voor de ziel

De voedsel voor de ziel is een hele aparte ervaring

Ieder mens weet wel dat je voedsel nodig hebt om te kunnen leven. Deze voeding zorgt ervoor dat jouw lichaam goed kan functioneren. Maar je hebt ook voeding wat bestaat uit meditatie, stilte, waarnemen en oefeningen in aandacht. Oftewel voedsel voor de ziel. Tijdens zo een sessie leer je weer aandacht te geven aan jouw eigen ik. 

Tijdens deze stilte retraite, heb ik weer ingezien, dat mijn leven weer nut had. Ik heb leren luisteren naar mijn innerlijke zelf en dat heeft mij bijzonder goed gedaan. Behalve een geweldige ervaring rijker, kan ik weer genieten van mijn leven.