Citybox

Sevenstar Citybox

Relatietherapie in Valkenswaard gehad bij deze onderneming

1 min gelezen

Relatietherapie in Valkenswaard, daar was ik naar opzoek via de wel bekende zoekmachine van het internet. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Agalef. Omdat mijn communicatie naar mijn man toe echt slecht is en ook wat ik nou wel en niet kan zeggen. Wilde wij samen graag op therapie om zo ons relatie te redden. Daarom leek ons dit bedrijf ook het beste voor ons en maakte wij een afspraak. Gelukkig konden wij al snel terecht en met goede moed gingen wij dan ook naar deze onderneming toe. Wij bespraken eerst wat ons probleem precies was en hoe wij het beste aan de gang konden gaan.

relatietherapie in Valkenswaard

Relatietherapie in Valkenswaard heeft mij goed geholpen met communiceren

Mijn relatie met mijn man is echt verbeterd door het bedrijf Agalef. De medewerker die ons hielp liet mij inzien hoe ik anders moet communiceren en eerst ook moet nadenken. Zo kan ik nu op goede momenten mijn mond houden tegen wie dan ook. Natuurlijk heb ik nog steeds wel eens een bui dat het verkeerd gaat maar ik doe in ieder geval wel mijn best. Daarom raden wij jullie ook deze relatietherapie in Valkenswaard aan om er ook heen te gaan.