Citybox

Sevenstar Citybox

Op naar de stomerij met de trouwjurk

1 min gelezen

Wanneer je getrouwd bent en er een groot feest van hebt gemaakt. Dan zal je aan het einde erachter komen dat de woorden stomerij trouwjurk aan bod komt.

De bruiloft is voor vele een dag om nooit meer te vergeten. Het feit dat die dag om jullie draait zegt al voldoende toch? Voorafgaand heb je enorm veel moeten organiseren om deze dag goed te laten verlopen. Het kiezen van de locatie, de dag en de kleding is iets wat je altijd bij zult blijven. Althans, op dit moment spreek ik uit ervaring aangezien wij voor een kleine twee maanden geleden zijn getrouwd.

Perfect!

Wij hebben er overigens wel voor gekozen om een weddingplanner in te schakelen. Zelf konden wij het ook allemaal regelen, echter willen wij optimaal genieten tot dat onze dag is aangebroken. Zij heeft alles perfect geregeld waardoor ik in de tussentijd opzoek kon gaan naar een kostuum. Mijn vrouw kon gerust zoeken naar een trouwjurk welke zij maar al te graag wilde dragen.

Uiteindelijk hadden wij dit vrij snel geregeld en probeerde ik steeds erachter te komen welke kleur zij heeft gekozen. Op onze grote dag zag ik mijn vrouw staan in haar kleding. Tranen in mijn ogen van enthousiasme en geluk. Ik was klaar om te gaan trouwen met de vrouw van mijn dromen! Nu alleen nog een stomerij zien te vinden waar wij de trouwjurk naartoe kunnen bezorgen.

Meer verhalen