Citybox

Sevenstar Citybox

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/

2 min gelezen
https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/ is een website waar jij veel informatie kan vinden over opleidingen wat betreft de veiligheid. Een  vanm deze opleidingen is bedrijfshulpverlening. Deze opleiding is een verplichting volgens de Arbowet, wanneer een bedrijf één of meerdere werknemers in dienst heeft. G4S is een bedrijf dat deze opleiding aanbiedt op verschillende locaties. Een van deze locaties is gevestigd in Zaandam. Een aantal personeelsleden van mijn bedrijf heb ik ook deze cursus laten volgen. Op deze locatie is een goed trainingscentrum gevestigd, waar diverse ruimtes zijn omgebouwd met realistische oefenruimtes. Omdat er veel verschillende branches zijn, zijn er ook veel verschillende oefenruimtes. Hierbij kan jij denken aan bijvoorbeeld een winkel, ziekenhuis, kantoor of een restaurant.

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/ vind hierop veel informatie

Ik raad jou echt aan om eens op deze website om te kijken voor de mogelijkheden. De G4S Training & Safety met als locatie in Zaandam heeft ervaren instructeurs in dienst. Deze kunnen voor jou een op maat gemaakte training maken. Dit om jouw personeelsleden te leren om een goede bedrijfshulpverlener te worden. Daarvoor wordt er veel geoefend voor het op jouw gemaakte opleidingsdoel. Tevens wordt er voor gezorgd dat de opleidingsdoelen aansluiten op het Risico inventarisatie en evaluatie van het bedrijf.

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/

Een ISO 9001 gecertificeerde organisatie

G4S Training en Safety is een gecertificeerde organisatie dat ISO 9001 gecertificeerd is. Ook kan er op de locatie in Zaandam examens worden afleggen. Dit komt doordat de locatie voldoet aan de categorie 1 volgens de NBBE richtlijnen. Naast de bedrijfshulpverlening kan ook op deze locatie de basis brandweerzorg worden gevolgd. Met deze twee cursussen samen wordt er geleerd om zowel binnen als buiten een brand te bestrijden. Ook wordt er geleerd om hulp te geven bij een ongeval, technische hulpverlening en trainen op gevaarlijke stoffen. Neem eens een kijkje op https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/zaandam/ om meer informatie op te doen over een op maat gemaakte training voor jou. Zelf ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de trainingen.

Meer verhalen