Citybox

Sevenstar Citybox

Houten horloge met trendy design

2 min gelezen

Op zoek naar een houten horloge met een trendy design? Zoek dan niet verder, bij Greenwatch hebben wij een groot aanbod aan prachtige houten horloges. De vele varianten die wij aanbieden zijn voor zowel dames als heren. Elk houten horloge in ons assortiment is van uitermate hoge kwaliteit. Wij zetten namelijk ieder horloge zelf in elkaar om deze kwaliteit te waarborgen en enkel het beste te kunnen leveren. Dit maakt Greenwatch dé leverancier voor uw nieuwe houten horloge.

Licht en uniek

Een groot voordeel van een houten horloge is dat hij vederlicht is, hierdoor heb je amper het gevoel dat je hem om hebt. Misschien dat je het niet verwacht, maar horloges gemaakt van metaal zijn bijvoorbeeld vaak 2 keer zo zwaar. Dit kan tot irritatie leiden bij het dragen. Met een houten horloge is dit niet het geval! Verder is elk houten horloge ook uniek in haar design. Waarom? Hout is en blijft een natuurproduct. Het heeft eigen nerven en een eigen kleur, hierdoor is elk horloge toch net iets anders. Soms zijn het maar kleine verschillen, maar dit maakt ze desalniettemin toch uniek. Daarbij kunnen wij het horloge ook voor je graveren met een persoonlijk boodschap. Niemand anders zal hetzelfde houten horloge dragen.

Vriendelijk voor de wereld

Door een houten horloge bij Greenwatch aan te schaffen ben je weer een beetje vriendelijker voor de wereld. Je aankoop is bij ons geheel verantwoord. Wij vinden onze bijdrage aan de wereld en haar natuur belangrijk, daarom planten wij voor ieder verkocht horloge een boom terug. Hierdoor proberen we onze impact tegemoet te komen. Tevens is ons productieproces milieuvriendelijk. Bij Greenwatch gebruiken we geen milieubelastende productieprocessen zoals bij andere horlogemerken vaak wel gebeurd. Als jij met je aankoop dus wat vriendelijker voor de wereld wilt zijn ben je bij ons aan het juiste adres.