Citybox

Sevenstar Citybox

Dames enkellaarsjes erg leuk!

1 min gelezen

Schoenen… Je kan er nooit genoeg van hebben. Dit zullen alle dames vast met mij eens zijn. Dit is de reden dat ik nooit onwijs dure schoenen koop. Ik vind het zonde om al mijn geld aan een paar op te maken, ik heb liever veel schoenen voor wat minder geld. Nu was ik op zoek naar het perfecte paar dames enkellaarsjes, maar ik kon ze nergens vinden. Nadat ik op de website van Durlinger.com had gekeken, vond ik de perfecte dames enkellaarsjes, en heb ik die gekocht.

durlinger gabor enkellaars

Veel keuze

Wat mij gelijk opviel, in vergelijking met andere webshops is dat ze bij Durlinger veel keuze hadden. Ik kon hier erg veel schoenen vinden die allemaal aan de juiste criteria voldeden. Ik vond het dus erg lastig om hier een selectie uit te maken en heb er dus uiteindelijk voor gekozen om drie paar enkellaarsjes aan te schaffen, in plaats van een. Dit kon omdat de schoenen bij Durlinger allemaal zo scherp geprijsd zijn. De kwaliteit ligt ver boven het prijs niveau, en dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg! Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen in de webshop. Er is erg veel keuze en ik ben er helemaal weg van!