Citybox

Sevenstar Citybox

Cursus wimperextensions one by one volgen

1 min gelezen
Cursus wimperextensions one by one

Wat ben ik blij dat ik onlangs een cursus wimperextensions one by one heb gevolgd. Ik heb al heel lang een goedlopende schoonheidssalon. In mijn salon doe ik naast gezichtsbehandelingen ook nagelverzorging. Zo kan jij ook mooi acrylnagels of gelnagels laten zetten. Maar de laatste tijd kreeg ook veel vraag naar wimpers laten zetten. Deze mogelijkheid had ik nog niet en daarvoor had ik ook nog geen opleiding gedaan. Omdat ik het belangrijk vindt om met de tijd mee te gaan, ben ik gaan kijken waar ik deze opleiding kon gaan volgen. Het moest niet veel tijd in beslag nemen, want ik moet natuurlijk ook mijn zaak runnen.

Cursus wimperextensions one by one

Goede cursus wimperextensions one by one

Via de welbekende zoekmachine kwam ik terecht op de website van: Kesnails & Lashes. Dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen. Zij bieden een eendaagse cursus wimperextensions one by one aan. Dit was goed voor mij te realiseren naast mijn werk. Wat daarnaast erg prettig is, is dat er maar twee personen per keer deze opleiding doen. Zo wordt er veel persoonlijke aandacht aan je geschonken en kan jij de techniek goed leren. Ik heb veel kunnen leren zowel theoretisch als in de praktijk. Wil jij dit ook graag leren? Neem dan eens contact op met deze onderneming.