Citybox

Sevenstar Citybox

Camping de Gijzel in Brabant zorgt voor een ontspannen vakantie

1 min gelezen

Camping de Gijzel in Brabant ligt in een prachtige, landelijke en bosrijke fietsomgeving met veel bezienswaardigheden dicht bij het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse Vennen, de Kampina en de steden Den Bosch en Tilburg.

De camping

Camping De Gijzel in Brabant staat bekend om zijn Brabantse gastvrijheid. Daarnaast is de camping ook te vinden net 1 kilometer buiten Helvoirt, aan de rand van de Loonse bossen en Vennen. In het gemoedelijke dorp Helvoirt zijn tal van gezellige betaalbare restaurants, gezellige terrasjes en diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Op de camping staat gezelligheid voorop, met mooi weer gezellig gezamenlijk barbecueën of een jeu de boules toernooi en is het een regenachtige dag dan kan het zomaar zijn dat Anja u uitnodigt voor een bakje koffie in het zaaltje.

De Locatie

Camping de Gijzel in Brabant heeft een prachtig uitzicht waar u helemaal tot rust kunt komen. Zo ligt de camping in een prachtige landelijke en bosrijke omgeving direct aan een fietsknooppunt route met veel bezienswaardigheden dichtbij het dorp Helvoirt en op kleine fietsafstand van het Nationaal park De Loonse en Drunense Duinen, Oisterwijkse Vennen, het Natuurgebied Kampina, Het Groene Woud, vogelbroedgebied De Leemputten, het vestingstadje Heusden en de steden ‘s-Hertogenbosch en Tilburg. Ook vindt u in de buurt verschillende speeltuinen, zwembaden en diverse attractieparken zoals de Efteling en Safari en Speelland De Beekse Bergen. Het is zeker de moeite waard om te gaan wanneer u op zoek bent naar een leuke en ontspannen vakantie!