Citybox

Sevenstar Citybox

Bubbelbad laten plaatsen in je eigen achtertuin!

2 min gelezen
Bodyfit

Een bubbelbad laten plaatsen in je eigen tuin? Ik denk dat ik niet de enige ben die hier zo over denkt. Hoe heerlijk zou het zijn om na het werk naar huis te rijden en dan even heerlijk bubbelen in het water? Vanaf het moment dat wij waren begonnen met het renoveren van de tuin was ik hier al mee bezig. De juiste plek uitzoeken in de tuin waar wij de bubbelbad zouden gaan plaatsen. Dichtbij het huis of toch aan het einde van de tuin voor meer rust? Enfin, het was wat dat betreft best lastig om hierin een keuze te moeten maken. Uiteindelijk hebben wij hier wel de keuze in weten te maken en zijn wij de tuin gaan afmaken.

bubbelbad

De bubbelbad gezocht op het internet

De tegels lagen erin en het grind werd verdeeld over de looppaden. In de tussentijd ben ik al wel op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar het mogelijk is om een geschikte bubbelbad te bestellen. Al vrij snel kwam ik terecht op de website van Bodyfit.nl. Dit bedrijf heeft meerdere ontspanningsmogelijkheden voor in je eigen tuin! Bovendien vond ik dat de kosten die zij hanteren ook nog eens aan de lage kant is. Voor mij was het vrij snel duidelijk en nu moest ik alleen nog mijn partner zover zien te krijgen dat zij dit ook prima vindt. Zij is niet zo van het bubbelen en zal dan ook niet snel het water induiken.

Water

Gelukkig reageerde zij net zo enthousiast als dat ik was. Hierdoor was het voor mij snel duidelijk dat ik op de bovenstaande website aan het juiste adres was. De bestelling had ik snel weten te plaatsen en nu hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het werd bezorgd, zodat ik het kan gaan vullen. Mijn partner zit er gewoonweg vaker in als dat ik erin te vinden ben!